Anguilla

“Droomachtige natuur, zoals u nog nooit gezien heeft…”

Als u géén fan bent van tropische eilanden met fijn-witte zandstranden, overhangende palmbomen en een heldere zee, negeer Anguilla dan vooral. Maar als u dol bent op een zonvakantie én eens een minder bekend eiland in de Caribische Zee wilt ontdekken, lees vooral verder.

Anguilla is een vrij plat kalksteeneiland met bijzondere natuur. Zo kunt u hier de meest intrigerende grotten kunt bewonderen, denk aan The Big Springs in Island Harbour en The Fountain in Shoal Bay. Maar wie graag duikt of snorkelt, ziet onder water verbazingwekkend mooi koraalrif, vergezeld door tropische vissen en andere zeebewoners.

De cultuur en geschiedenis van het eiland komt via het Heritage Collection Museum en het Nationaal museum meer tot leven, terwijl u in de oude zoutfabriek leert over de verwerking van zout. Maar ja… toch wint de natuur het bij veel bezoekers van de activiteiten eromheen. En dat is begrijpelijk. Want de stranden zijn net een droom en wie vertier zoekt, geniet daarna op een van de terrassen van een lekker drankje, hapje of muziek.

Bijzonder weetje
U kunt het beste tussen december en augustus naar Anguilla gaan. De regio wordt in september, oktober en november nog weleens geteisterd door orkanen.

Zie ook
Bekijk ons aanbod aan luxe vakanties op andere bestemmingen van de Kleine Antillen.
-Antigua & Barbuda vakanties
-Barbados vakanties
-Saint Lucia vakanties

Bekijk onze reizen in Anguilla
Headliner Travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.