Los Cabos

“Genieten van mojitos in Los Cabos…”

Los Cabos is het zuidelijkste puntje van het Mexicaanse stuk land dat aan het zuiden van Californië grenst. Deze landtong, met de Golf van Californië aan de rechterkant en de Noord-Atlantische oceaan aan de linker, is een geliefde plek geworden om een zonrijke vakantie door te brengen. Met een temperatuur tussen de 23 en 29 graden (het hele jaar door!) is dat niet gek!

De stad Cabo San Lucas is een van de places to be. Deze stad vormt het hart van het gebied en u kunt dan ook volop genieten van allerlei vormen van entertainment. Wie de bekende rots 'El Arco' met eigen ogen wilt bewonderen, gaat naar het strand van deze stad. Een comfortabel strandbed, mojito erbij… genieten maar.

Het oude centrum, daarentegen, vindt u San Jose del Cabo. Een pittoresk stadje waar de traditionele sfeer van Mexico te proeven is. De koloniale bebouwing, de kerk van San José, inspirerende kunstgalerijen en prachtige zandstranden vormen een veelzijdig beeld van de omgeving.

Bijzonder weetje:
Het gebied ligt in feite in een tropische woestijn. De temperaturen zijn dus 's nachts vrij laag, de lucht is relatief droog en er valt niet al te veel regen. Maar wat voor de sportievelingen interessant is: Los Cabos is een perfecte plek om te surfen!

Bekijk onze reizen in Los Cabos
Headliner Travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.