Saint Lucia

“Ontspannen en genieten van natuur en temperatuur”

Het vulkanische eiland St. Lucia is een van de parels van de Caribische Zee. De tropische temperaturen en de luxe resorts maken St. Lucia een heerlijke plek om een zonvakantie te vieren – mits u hier in de juiste tijd van het jaar naartoe gaat. Januari tot april zijn de droge maanden, een aanrader dus, en mei tot augustus is juist nat. Orkanen zijn dan niet vreemd.

U bezoekt St. Lucia voornamelijk voor de natuur en de ontspanning. De Sulfur Springs (zwavel warmwaterbronnen) zijn een van de mooiste natuurfenomenen die het eiland bezit, dus neem beslist uw badkleding mee om hier in het warme water te kunnen dippen.

Sportievelingen doen hun ogen de kost tijdens een wandeltocht door het regenwoud, het beklimmen van de Gros Piton is over voor de meesten goed te doen, en de rasechte klimmers wagen zich aan de Petit Piton. Verder biedt de onderwaterwereld sprookjesachtige taferelen: snorkelen, duiken… u krijgt er geen spijt van!

Bijzonder weetje:
Het is in St. Lucia niet toegestaan om camouflageprint te dragen. Dat is alleen toegestaan voor het leger. Bedenk dit goed wanneer u uw tassen en koffers pakt!

Zie ook
Bekijk ons aanbod aan luxe vakanties op andere bestemmingen van de Kleine Antillen.
-Anguilla vakanties
-Antigua & Barbuda vakanties
-Barbados vakanties

Bekijk onze reizen in Saint Lucia
Headliner Travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.