Côte d'Azur

"Baden in de Franse zee, baden in luxe…"

Lange, witte stranden, de aangename zon van het middellands zeeklimaat die uw huid koestert en een weldaad aan luxe om u heen: een vakantie aan de Franse Côte d'Azur is een vakantie waarover u geen enkele zorgen hebt. Als gewilde bestemming voor internationale sterren is de Franse zuidkust dé plek geworden waar mensen genieten van pure verwennerij.

Saint-Tropez, Hyères en Toulon in het westen, Cannes, Nice en de staat Monaco in het oosten: de Côte d'Azur strekt zich uit over de zuidelijke kustlijn van Frankrijk, al is de exacte afbakening onduidelijk. Het maakt ook niet uit, want waar u ook bent, overal ademt u de sfeer van Franse klasse, gemengd met de geur van de Franse keuken, in. De Côte d'Azur wordt voor het gemak ook de Franse Rivièra genoemd, al zou dat officieel alleen het oostelijke deel betreffen.

Bijzonder weetje:
De 'French Riviera', zoals de regio in het Engels vooral wordt genoemd, is een van de meest luxe plekken wereldwijd en er is dan ook een flink aantal beroemdheden – sterren en beroemde zakenmensen – die hier een huis hebben gekocht. U zult zich dus onder de groten der aarde bevinden…

Zie ook:
Bekijk ons aanbod aan luxe vakanties op andere bestemmingen in de buurt van Frankrijk.
-Monaco vakanties

Bekijk onze reizen in Côte d'Azur
Headliner Travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.