Budva

"Not just one in a million…"

Romantiek in de oude stad, zinderende warmte aan het strand. De Adriatische kust is een prachtplek om te bezoeken, maar de stad Budva in Montenegro springt er tussenuit. Maar liefst 35 stranden sieren de kustlijn van deze omgeving, waarvan acht stranden de blauwe vlag hebben.

Een mooie boottrip rondom Boka Kotorska, een bezoek aan het Archeologisch Museum, lekker luieren op Mogren Beach, een kaars aansteken in de Kerk van de Heilige Johannes… of gewoon een goede maaltijd in een van de charmante restaurants van het oude centrum. Dansliefhebbers genieten van het zinderende nachtleven. En dat allemaal in een gemiddelde zomertemperatuur tussen 24 en 32 graden Celsius.

Het stadsleven en ontspanning aan zee komen mooi samen in deze Europese bestemming. Dankzij de aanwezigheid van luxe resorts kunt u hier een comfortabele, stijlvolle vakantie beleven.

Bijzonder weetje:
Er wonen ontzettend veel miljonairs in het plaatsje Budva. Hoewel het stadje nauwelijks 22.000 inwoners telt, zijn er maar liefst 500 miljonair. Naar verhouding de meeste van Europa!

Bekijk onze reizen in Budva
Headliner Travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.