Ga direct naar ons aanbod luxe vakanties Malediven.

Huwelijksreis Malediven

Geniet van de ultieme huwelijksreis op de prachtige Malediven , met parelwitte stranden en de meest luxe accommodaties. Bovendien kunt u hier exclusieve activiteiten boeken zoals ontbijten op een privéeiland. Want naast 200 bewoonde eilanden bevat deze eilandengroep ook zo’n 1000 onbewoonde eilandjes. Uiteraard wordt u door Headliner Travel geheel ontzorgt tijdens deze bijzondere huwelijksreis en geniet u van extra privileges bij deelnemende accommodaties op vertoning van uw huwelijksakte.


Uw huwelijksreis naar de Malediven exclusief voor u samengesteld

Een huwelijksreis maakt u meestal maar één keer en wij hechten er dan ook belang aan dat alles naar wens is. Daarom kunt u bij Headliner Travel uw honeymoon helemaal zelf samenstellen. Zo kunt u ervoor kiezen om samen te ontspannen in het luxe resort en op de parelwitte stranden. Maar u kunt ook kiezen voor een actieve huwelijksreis met transfers op de Malediven per watervliegtuig of speedboot en duiktochten in de prachtige onderwaterwereld rondom de eilanden. Ook een tochtje per catamaran of romantisch nachtvissen behoren tot de mogelijkheden.


Geheel ontzorgd op honeymoon op de Malediven

Een huwelijksreis naar de Malediven is wat ons betreft dan ook een goede keuze. Zeker wanneer u deze boekt via Headliner Travel, want wij geven u de mogelijkheid deze geheel naar wens samen te stellen. Daarnaast garanderen wij een uitstekende accommodatie door uitsluitend vakanties aan te bieden die de hoogste beoordelingen kregen onze Luxury Travel Agents en van andere reizigers. Zo zorgen we er niet alleen voor dat de kwaliteit gewaarborgd blijft, maar geniet u ook van hoog comfort en een uitstekende hygiëne en service tijdens uw huwelijksreis naar de Malediven. Onze luxe vakanties zijn zeer geschikt voor huwelijksreizen, ook omdat ze tot in de puntjes verzorgd worden. De vakanties zijn gemakkelijk online te boeken en daarna geniet u van onze service, waarbij wij de extra activiteiten voor u kunnen regelen.

Onze aanraders:
Joali Maldives
Lux North Male Atoll.
Headliner Travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.