Over Headliner Travel

Headliner Travel is uw reisorganisatie voor Luxe pakketreizen. Reizen die u op exotische, bijzondere, natuurrijke, cultuurwaardige én populaire plekken brengen. Reizen die u onderdompelen in aandacht, omdat zowel accommodaties als andere dienstverleners snappen wat het woord 'service' écht betekent. Het zijn reizen waar u zich maar met één ding bezig hoeft te houden: Genieten.

Uw eigen unieke reis samenstellen

We hebben een warm hart voor reizen ontwikkeld. Vooral omdat de pracht van een andere omgeving voor vernieuwende impulsen zorgt. Er is niets fijner dan je wentelen in de luxe van een bounty-eiland, een spa in de bergen of een reis door een tropisch land. Die liefde hebben we in Headliner Travel gestopt: onze kans om reizen samen te stellen waar menig alleen van durft te dromen.

We geloven sterk in de kwaliteit en volledigheid van onze reizen, maar we zien ook dat ieder individu andere wensen heeft. Daarom kunt u de pakketreizen op verschillende manieren eigen maken of zelfs uw eigen unieke reis samenstellen.

Kwaliteit kiezen

Bij iedere reis die we samenstellen focussen we op een aantal criteria:

  • Accommodaties zijn zorgvuldig geselecteerd én hoog beoordeeld door andere reizigers
  • Alle reispartners die uw reis mogelijk maken moeten excelleren in kwaliteit, comfort, service en hygiëne
  • De voorgestelde vluchten hebben de kortste vluchttijden, waar mogelijk zijn dit directe vluchten
  • U boekt bij ons veilig: we zijn aangesloten bij GGTO, Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Where pleasure meets perfection

Uw pakketreis boeken

Zoeken en boeken van pakketreizen doet u eenvoudig hier, op ons platform. Iedere pakketreis bevat:

  • De retourvlucht
  • Verblijf in de accommodatie
  • Privétransfer van het vliegveld naar de accommodatie en terug

Hoe kunt u dit naar eigen inzicht uitbreiden?

Breid uw pakket uit met autohuur, toegang tot de lounge op het vliegveld, vervoer van huis naar het vliegveld en terug, excursies, of andere wensen. Als uw vraag er niet bij staat, neem gerust contact op.

Hoe kunt u uw reis inrichten naar uw eigen wensen?
Kies bijvoorbeeld de vliegmaatschappij die uw voorkeur krijgt. En wilt u uw eigen klasse kiezen? Wilt u graag verblijven in de bruidssuite? Geef dat tijdens het boeken eenvoudig aan.

Zelf samenstellen vanaf uw eigen sofa

Het kan zomaar zijn dat uw droomreis er niet bij zit. Of dat u, in het kader van een bijzondere gelegenheid, iets heel unieks wilt samenstellen. Een vakantie met de familie op een privé-eiland bijvoorbeeld, vliegen met een privéjet, of exclusieve diners in sterrenrestaurants. We mogen dan een online reisorganisatie zijn, maar we komen met liefde bij u thuis langs om te praten over uw wensen. Van daaruit komen we met een aantal voorstellen voor een op maat gemaakte reis.

Headliner Travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.