Ga direct naar ons aanbod luxe vakanties Barbados.

Vakantie Barbados

Witte stranden, azuurblauwe zee en mooie natuur. Het Caribische eiland Barbados is werkelijk een paradijs op aarde. Het eiland heeft een tropisch klimaat en is omgeven door mooie koraalriffen. Naast mooie kusten en natuur heeft Barbados een bruisend uitgaansleven en veel bezienswaardigheden te bieden. Bridgetown, de hoofdstad van het eiland, is een mix van historische en moderne gebouwen en heeft een koloniale ambiance.


Barbados, tropisch eiland in de Caribische Zee

Een zonvakantie naar Barbados staat in het teken van cultuur, natuur en relaxen. Het tropische eiland kenmerkt zich door hagelwitte stranden, een azuurblauwe zee en prachtig natuurgroen. De Oost kust is grillig en ruig, terwijl de West kust een meer serene uitstraling heeft. Er zijn tal van excursies mogelijk die u meenemen naar de vele grotten of mooie koraalriffen.

Bridgetown, de hoofdstad van Barbados, kenmerkt zich door haar rijke cultuur en koloniale verleden. Barbados wordt niet voor niets ‘Little England’ genoemd. Er zijn nog veel Engelse invloeden terug te vinden, vooral in Bridgetown. De stad heeft een mix van oude en nieuwe gebouwen, waaronder diverse theaters. Er is dus genoeg te beleven op het gebied van zang en dans. Daarnaast heeft Bridgetown een zeer bruisend uitgaansleven.

Headliner Travel heeft enkele bijzondere hotels en resorts in haar aanbod. Eén van de meest bekroonde luxe hotels in Barbados is The Sandpiper. Het hotel ligt aan de West kust van het eiland en wordt jaarlijks door veel terugkerende gasten bezocht. Hotel Sandy Lane doet er nog een schepje bovenop: dit hotel staat voor niets minder dan een ongeëvenaard niveau van uitmuntendheid.


Boek uw vakantie naar Barbados bij Headliner Travel

Stel uw eigen vakantie naar Barbados samen, of kies gemakkelijk uit ons aanbod. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij zorgen ervoor dat uw vakantie helemaal naar uw wens is. Het is ons doel om uw vakantie naar het Caribische Barbados zo aangenaam mogelijk te maken, zodat u snel in tropische sferen kunt verkeren!


Headliner Travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.