Ga direct naar ons aanbod luxe vakanties Santorini.

Vakantie Santorini

Wilt u ongekende luxe met prachtige uitzichten en zonsondergangen combineren, ga dan op vakantie naar Santorini met Headliner Travel. De drie eilanden die Santorini vormen zijn ontstaan door een vulkaanuitbarsting te midden van de Griekse Cycladen. Op deze idyllische eilanden bezichtigt u de afgekoelde vulkaan, zwarte lavastranden en Hellenistische en Romeinse overblijfselen. Maar bovenal geniet u hier van de rust in een eigen suite vaak met zwembad of jacuzzi. Santorini is in de maanden juli en augustus erg druk met toerisme, maar de maanden daar buiten is het rustiger en dalen de prijzen.

Bekijk al onze luxe vakanties .

Geniet van de omgeving tijdens uw luxe vakantie in Santorini

Op Santorini geniet u van een authentieke Griekse sfeer, dankzij de witte huisjes die afsteken tegen de klippen van de eilanden. Er bevinden zich naast kerkjes tal van winkeltjes, restaurants, tavernes en terrasjes waar u geniet van een welverdiende vakantie onder de zon. De hoofdstad Fira grenst aan de afgekoelde vulkaan en bestaat uit tal van steegjes met de authentieke Griekse huizen die vaak op ansichtkaarten terug te zien zijn. Naast zwarte stranden met lavazand hebben de eilanden ook stranden met kiezels, witte stranden en een rood strand met rode rotsformaties. Dit zorgt voor prachtige uitzichten waar u vaak direct vanuit uw luxe accommodatie van kunt genieten.

Een aanrader: Canaves Oia Suites.

Uw exclusieve reis naar Santorini van A tot Z geregeld

Tijdens uw vakantie op Santorini met Headliner Travel verblijft u in uitstekende accommodaties. Deze accommodaties worden door ons geselecteerd op hoge kwaliteit, uitstekende hygiëne, service en een hoog comfort. Bovendien zijn deze exclusieve onderkomens van alle gemakken voorzien en werden ze hoog beoordeeld door vakantiegangers die u reeds voorgingen. Uw luxe vakantie naar Santorini is geheel naar wens samen te stellen. De accommodaties bieden prachtige vergezichten over de oceaan, waardoor u op het terras of vanuit uw kamer kunt genieten van de zonsondergangen waarvoor menigeen naar Santorini komen.

Zie ook: Luxe vakanties Griekenland
Of lees meer over luxe vakanties Mykonos.


Headliner Travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.