Verenigde Arabische Emiraten | Dubai City

Armani Hotel Dubai

v.a. € 2064 p.p.

i

Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, privé transfers en 7 overnachtingen. Kamer: Armani Deluxe Kamer.

Accommodatie

Accommodatie omschrijving

De "verblijf bij Armani" -filosofie belooft een "thuis weg van huis" -ervaring te zijn. Het eersteklas ontwerp van het hotel, ontworpen door Giorgia Armani, weerspiegelt pure elegantie, eenvoud en verfijnd comfort. Armani Hotel Dubai beschikt over 160 kamers en suites en is gelegen in de iconische Burj Khalifa ('s werelds hoogste gebouw), op slechts enkele minuten van The Dubai Mall.

Gastronomie:
Armani/Deli: Italiaans.
Armani/Ristorante: Italiaans.
Armani/Mediterraneo: Mediterraan.
Armani/Hashi: Japans.
Armani/Amal: Indisch.

Belangrijke informatie

✅De "Extra diensten" service van Headliner Travel
✅Luxury-Travel-Agent voor al uw vragen en wensen
✅Green Tax bij deelnemende accommodaties
✅CO2 Compensatie van uw vlucht 
✅Handbagage & ruimbagage bij uw vlucht.
✅Executive Lounge toegang op deelnemende luchthavens
✅Luchthavenbelasting
✅Privétransfer van en naar uw accommodatie (circa 15 minuten) 
✅Meet & Greet met de chauffeur op de luchthaven 
✅Autohuur mogelijk (toeslag)
✅Op maat gemaakte reisbescheiden
✅Garantiefonds
✅Gegarandeerd een goede uitvoering van de pakketreis

Ramadan:
Tijdens de Ramadan worden regels voor alcohol, roken, kledingvoorschriften en eten & drinken in het openbaar aangepast en strenger gehanteerd. Veel restaurants zijn gesloten of afgeschermd voor het openbare publiek tijdens de Ramadan. De Ramadan vindt plaats van circa 23-april-2020 tot 23-mei-2020 (datums kunnen afwijken). Het einde van de Ramadan wordt afgesloten en gevierd met het Suikerfeest.

Wetgeving:
Dubai kent een strengere wetgeving dan wij gewend zijn. U ontvangt een reisbescheiden met alle belangrijke informatie omtrent Dubai. Wilt u meer informatie voordat u een reis boekt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Kamers

Armani Deluxe Kamer

Armani Deluxe Kamer

45m².
Uitzicht op de stad of fontein.
De compacte en toch luxueuze Armani Deluxe-kamers bevinden zich op alle verdiepingen naast de liften en zijn rookvrij. Elke kamer beschikt over op maat gemaakte stoffen en op maat gemaakte Armani-meubels, samen met de door Giorgio Armani ontworpen voorzieningen.
Armani Classic Kamer

Armani Classic Kamer

70m².
Uitzicht op de stad.
De ruime Armani Classic-kamers hebben het extra gemak van een entreehal met kast en woonkamer en zijn rookvrij. Elke kamer beschikt over een individuele douche en een bad, samen met door Giorgio Armani ontworpen voorzieningen.
Armani Premiere Suite

Armani Premiere Suite

95m².
Uitzicht op de stad.
Elke elegante Armani Premiere Suite beschikt over een entreehal met extra inloopkast, een aparte woonkamer en is rookvrij. De suite is voorzien van een individuele douche en een bad, voorzieningen ontworpen door Giorgio Armani. Ontbijt buffet is inbegrepen.
Armani Premiere Suite met balkon

Armani Premiere Suite met balkon

95m².
De suites bevinden zich op de 7e verdieping en hebben een eigen balkon. Ze zijn voorzien van op maat gemaakte Armani-meubels en voorzieningen van Giorgio Armani. Elke rookvrije suite heeft een entreehal met een inloopkast, een aparte woonkamer en een butler-station. Ontbijt buffet is inbegrepen.
Armani Fountain Suite

Armani Fountain Suite

80m².
De Armani Fountain Suites bieden uitzicht op de Dubai-fontein en liggen op alle verdiepingen. Ze bieden een entreehal met vestiaire, een aparte woonkamer, een compacte opslagkast en zijn rookvrij. Faciliteiten omvatten een privébutler-station en een multifunctioneel werkstation. Ontbijt buffet is inbegrepen.
Armani Fountain Suite met balkon

Armani Fountain Suite met balkon

80m².
De rookvrije suites liggen op de 7e verdieping en hebben een eigen balkon. Ze bieden een ononderbroken uitzicht op de Dubai-fontein.
Elke suite heeft een entreehal met garderobe, een aparte woonkamer en een privébutler-station. Ontbijt buffet inbegrepen.
Armani Executive Suite

Armani Executive Suite

95m².
Armani Executive Suites liggen op elke verdieping en hebben een entreehal met garderobe, een aparte woonkamer, een multifunctionele werkplek en een privébutler-station.
Elke rookvrije suite is inclusief voorzieningen van Giorgio Armani, een individuele douche en een bad. Ontbijt buffet is inbegrepen.
Armani Ambassador Suite

Armani Ambassador Suite

150m².
Uitzicht op de stad of fontein.
De uitgestrekte Armani Ambassador Suites zijn gelegen op de verdiepingen 5-6 en zijn persoonlijk ontworpen door Giorgio Armani en beschikken over een entreehal met vestiaire, grote leefruimte en opbergkast. Elke rookvrije suite is voorzien van op maat gemaakte meubels, een individuele douche en een bad. Ontbijt buffet is inbegrepen.
Armani Ambassador Suite met balkon

Armani Ambassador Suite met balkon

150m².
Uitzicht op de stad of fontein.
Elke rookvrije suite op de 5e verdieping beschikt over een eigen balkon, een entreehal met garderobe, op maat gemaakte Armani-meubels en een butler-station. Tot de faciliteiten behoren een multifunctioneel werkstation, een HITV- en een dvd-speler en een individuele douche en een bad. Ontbijt buffet is inbegrepen.
Armani Signature Suite

Armani Signature Suite

235m².
De luxueuze Armani Signature Suites bevinden zich op de verdiepingen 38-39 en zijn voorzien van een ronde entreehal, een eigen studeerkamer, een eetkamer, een pantry met volledige service en een woonkamer.
De rookvrije suites zijn ontworpen door Giorgio Armani en bieden een panoramisch uitzicht. Inclusief ontbijt buffet en een ticket AT THE TOP level 24.
Armani Dubai Suite

Armani Dubai Suite

390m².
Uitzicht op de Arabische Golf.
De exclusieve Armani Dubai Suite is een unieke ervaring en bevindt zich op de 39e verdieping met uitzicht op de stad en de golf van beide kanten.
De rookvrije suite heeft een ronde entreehal, twee slaapkamers, een eigen woon- en eetkamer, een pantry met volledige service, een studeerkamer en een fitnessruimte. Inclusief ontbijt buffet en een ticket AT THE TOP level 24.

De kamers afgebeeld op de foto’s zijn voorbeelden van de kamertypes, uw kamer kan afwijken van de foto. Het type uitzicht kunt u vinden in de naam of beschrijving van de kamer.

Bestemmingsinfo

Omgeving

"Een bijzondere wereld van glitter, glamour en Duizend-en-een-nacht…"

Wie in een compleet andere wereld wilt stappen, een wereld waarin luxe en overdaad de moderne wereld sieren, zal zijn ogen uitkijken tijdens een reis naar Dubai of Abu Dhabi. Wolkenkrabbers en luxe winkelcentra worden gesierd door marmer en de weerkaatsing van de zon, terwijl indrukwekkende fonteinen u amuseren met een spectaculaire show.

Dubai
Dubai is de meest internationale stad van de Verenigde Arabische Emiraten. Het gros van de inwoners bestaat uit expats die deze jonge stad in de woestijn een internationale allure geven. Bezoek de 'Marina' (de haven), het strand en uiteraard de befaamde palmeilanden langs de kust, maar vergeet ook beslist niet om de winkeltjes en restaurants met de duizend-en-één-nachtsfeer in de Souk Madinat Jumeirah te proeven.

Bijzonder weetje:
Veel mensen zien alleen de moderne kanten van deze twee woestijnsteden. Begrijpelijk, vooral door de moderne architectuur. Toch laten de musea (Abu Dhabi History Museum and Aquarium en het Dubai Museum) en de oude stad zien dat nomaden hier eeuwen geleden al hun eerste stappen hebben gezet. Dit laat de bijzondere historie zien van deze regio.

Zie ook
Bekijk ons aanbod aan luxe vakanties op andere bestemmingen in de Verenigde Arabische Emiraten.
-Abu Dhabi vakanties

Dubai
.

Klimaattabel

Locatie Acommodatie

Armani Hotel Dubai

Dubai City

Reisinfo

 • Taal
 • Arabisch is de officiële taal in de Verenigde Arabische Emiraten. Daarnaast wordt er veel Engels gesproken.

 • Valuta
 • Verenigde Arabische Emiraten Dirham (AED).

 • Reisdocumenten
 • U dient te beschikken over een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten. Een visum is verplicht.

  U bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste reisdocumenten voor deze reis. Dit geldt voor alle medereizigers van uw reis. Headliner Travel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de eventuele daaruit voortvloeiende consequenties. Voor informatie zie ook: Visum-en-landeninformatie.

  Indien u reist met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, is het verstandig om de volgende link te raadplegen, zodat u niet met problemen op de luchthaven komt te staan: Formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.

 • Tijdsverschil
 • Tijdens onze zomertijd is het in de Verenigde Arabische Emi
 • Vertrekbelasting
 • Geen.

 • vluchtduur
 • Circa 6 uur.

 • Beste reistijd
 • Januari, februari, maart, november en december zijn de beste maanden om naar de Verenigde Arabische Emiraten te reizen. Hiermee vermijdt u de extreem hete zomerperiode.

 • Vaccinatie
 • Voor een bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten is het aan te raden één of meerdere vaccinaties te halen.

 • Douane regels
 • Wat mag u meenemen en wat niet? Kijk op de website van IATA of download de Douane reizen app van de Belastingdienst voor een overzicht met de maximale hoeveelheden van o.a. sigaretten, alcohol, geld en medicijnen.

 • Hoofdstad
 • Abu Dhabi.

Beoordeling

Beoordeling

Prijzen & Beschikbaarheid

Headliner Travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.