Verenigde Arabische Emiraten | Jumeirah Beach

Mandarin Oriental Jumeira, Dubai

v.a. € 1792 p.p.

i

Reis gebaseerd op 2 volwassenen, vluchten, privé transfers en 7 overnachtingen. Kamer: Superior Kamer.

Accommodatie

Accommodatie omschrijving

Mandarin Oriental Jumeira, Dubai, met uitzicht op zowel de ongerepte wateren van de Arabische Golf en de glinsterende skyline van Dubai, is een prachtige bestemming met een benijdenswaardige ligging aan het strand. Met haar uitnodigende interieur en ongeëvenaarde serviceniveaus brengt het resort een nieuwe golf luxe naar de kust van Dubai. Dit hotel heeft de deuren geopend in 2018 en is daarmee één van de nieuwste luxe hotels in Dubai. Geniet van een luxe vakantie in dit resort met een hoogwaardige service. Mandarin Oriental Jumeria beschikt over 5 buitenzwembaden, een spa, een fitness centrum en ligt in de buurt van verscheidene shopping malls.

Gastronomie
The Bay: Internationaal.
Tasca: Portugees.
Netsu: Japans.
Noor Lounge: Internationaal.
Mandarin Oriental Cake Shop
Sun Vibe - Pool Bar.

Kamers

Superior Kamer

Superior Kamer

55 m².
Kingsize bed. Uitzicht op de stad. Badkamer met bad en inloopdouche.
Deluxe Kamer - Skyline Zicht

Deluxe Kamer - Skyline Zicht

53 m².
Kingsize bed. Balkon met uitzicht op de stad. Badkamer met bad en inloopdouche. Zitgedeelte.
Deluxe Kamer - Zeezicht

Deluxe Kamer - Zeezicht

58 m².
Kingsize bed. Balkon met uitzicht op de zee. Badkamer met bad en inloopdouche. Zitgedeelte.
Club Superior Kamer

Club Superior Kamer

55 m².
Kingsize bed. Uitzicht op de stad. Badkamer met bad en inloopdouche. Club Lounge toegang.
Mandarin Kamer - Panoramisch Zicht

Mandarin Kamer - Panoramisch Zicht

55 m².
Kingsize bed. Groot balkon met panoramisch uitzicht op de stad. Badkamer met bad en inloopdouche.
Premier Kamer - Zeezicht

Premier Kamer - Zeezicht

58 m².
Kingsize bed. Groot balkon met uitzicht op de zee. Badkamer met (diep) bad en inloopdouche. Zitgedeelte. Inloopkast.
Club Deluxe Kamer - Skyline Zicht

Club Deluxe Kamer - Skyline Zicht

53 m².
Kingsize bed. Balkon met uitzicht op de stad. Badkamer met bad en inloopdouche. Zitgedeelte. Club Lounge toegang.
Junior Suite - Zeezicht

Junior Suite - Zeezicht

83 m².
Kingsize bed. Groot balkon met uitzicht op de zee. Badkamer met bad en inloopdouche. Zitgedeelte. Woogedeelte. Club Lounge toegang.
Suite - Zeezicht

Suite - Zeezicht

120 m².
Kingsize bed. Groot balkon met uitzicht op de zee. Badkamer met bad en inloopdouche. Zitgedeelte. Woonkamer. Eetgedeelte. Club Lounge toegang.
Suite - Skyline Zicht

Suite - Skyline Zicht

92 m².
Kingsize bed. Balkon met uitzicht op de stad. Badkamer met bad en inloopdouche. Zitgedeelte. Woonkamer. Eetgedeelte. Club Lounge toegang.
Premier Suite - Zeezicht

Premier Suite - Zeezicht

120 m².
Aparte slaapkamer met kingsize bed. Balkon met uitzicht op de zee. Badkamer met bad en inloopdouche. Zitgedeelte. Woonkamer. Eetgedeelte. Club Lounge Toegang.
Mandarin Suite - Seafront

Mandarin Suite - Seafront

160 m².
Aparte slaakpamer met kingsize bed. Balkon met panoramisch uitzicht op de zee. Badkamer met bad en inloopdouche. Zitgedeelte. Woonkamer. Eetgdeelte. Club Lounge toegang.
Suite - 2 slaapkamers - Zeezicht

Suite - 2 slaapkamers - Zeezicht

190 m².
2 slaapkamers. Meerdere balkons met uitzicht op zee. 2 badkamers. Badkamer met bad en inloopdouche. Zitgedeelte. Woongedeelte. Eetgedeelte. Club Lounge toegang.

De kamers afgebeeld op de foto’s zijn voorbeelden van de kamertypes, uw kamer kan afwijken van de foto. Het type uitzicht kunt u vinden in de naam of beschrijving van de kamer.

Belangrijke informatie

  Green Tax bij deelnemende accommodaties
  CO2 compensatie van uw vlucht 
  Handbagage & ruimbagage
  Privétransfer van en naar uw accommodatie (circa 35 minuten) 
  Meet & Greet met de chauffeur op de luchthaven 
  Autohuur mogelijk (toeslag)
  Reissom gewaarborgd door GGTO garantiefondsRamadan:
Tijdens de Ramadan worden regels voor alcohol, roken, kledingvoorschriften en eten & drinken in het openbaar aangepast en strenger gehanteerd. Veel restaurants zijn gesloten of afgeschermd voor het openbare publiek tijdens de Ramadan. De Ramadan vindt plaats van circa 23-april-2020 tot 23-mei-2020 (datums kunnen afwijken). Het einde van de Ramadan wordt afgesloten en gevierd met het Suikerfeest.

Wetgeving:
Dubai kent een strengere wetgeving dan wij gewend zijn. U ontvangt een reisbescheiden met alle belangrijke informatie omtrent Dubai. Wilt u meer informatie voordat u een reis boekt? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Bestemmingsinfo

Omgeving

"Een bijzondere wereld van glitter, glamour en Duizend-en-een-nacht…"

Wie in een compleet andere wereld wilt stappen, een wereld waarin luxe en overdaad de moderne wereld sieren, zal zijn ogen uitkijken tijdens een reis naar Dubai of Abu Dhabi. Wolkenkrabbers en luxe winkelcentra worden gesierd door marmer en de weerkaatsing van de zon, terwijl indrukwekkende fonteinen u amuseren met een spectaculaire show.

Dubai
Dubai is de meest internationale stad van de Verenigde Arabische Emiraten. Het gros van de inwoners bestaat uit expats die deze jonge stad in de woestijn een internationale allure geven. Bezoek de 'Marina' (de haven), het strand en uiteraard de befaamde palmeilanden langs de kust, maar vergeet ook beslist niet om de winkeltjes en restaurants met de duizend-en-één-nachtsfeer in de Souk Madinat Jumeirah te proeven.

Bijzonder weetje:
Veel mensen zien alleen de moderne kanten van deze twee woestijnsteden. Begrijpelijk, vooral door de moderne architectuur. Toch laten de musea (Abu Dhabi History Museum and Aquarium en het Dubai Museum) en de oude stad zien dat nomaden hier eeuwen geleden al hun eerste stappen hebben gezet. Dit laat de bijzondere historie zien van deze regio.

Zie ook
Bekijk ons aanbod aan luxe vakanties op andere bestemmingen in de Verenigde Arabische Emiraten.
-Abu Dhabi vakanties

Dubai
.

Klimaattabel

Locatie Acommodatie

Mandarin Oriental Jumeira, Dubai

Jumeirah Beach

Reisinfo

 • Taal
 • Arabisch is de officiële taal in de Verenigde Arabische Emiraten. Daarnaast wordt er veel Engels gesproken.

 • Valuta
 • Verenigde Arabische Emiraten Dirham (AED).

 • Reisdocumenten
 • U dient te beschikken over een paspoort dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in de Verenigde Arabische Emiraten. Een visum is verplicht.

  U bent zelf verantwoordelijk voor de vereiste reisdocumenten voor deze reis. Dit geldt voor alle medereizigers van uw reis. Headliner Travel kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het ontbreken van vereiste reisdocumenten en de eventuele daaruit voortvloeiende consequenties. Voor informatie zie ook: Visum-en-landeninformatie.

  Indien u reist met kinderen die minderjarig zijn en een andere achternaam dan uzelf hebben, is het verstandig om de volgende link te raadplegen, zodat u niet met problemen op de luchthaven komt te staan: Formulier-toestemming-reizen-met-minderjarige-naar-het-buitenland.

 • Tijdsverschil
 • Tijdens onze zomertijd is het in de Verenigde Arabische Emi
 • Vertrekbelasting
 • Geen.

 • vluchtduur
 • Circa 6 uur.

 • Beste reistijd
 • Januari, februari, maart, november en december zijn de beste maanden om naar de Verenigde Arabische Emiraten te reizen. Hiermee vermijdt u de extreem hete zomerperiode.

 • Vaccinatie
 • Voor een bezoek aan de Verenigde Arabische Emiraten is het aan te raden één of meerdere vaccinaties te halen.

 • Douane regels
 • Wat mag u meenemen en wat niet? Kijk op de website van IATA of download de Douane reizen app van de Belastingdienst voor een overzicht met de maximale hoeveelheden van o.a. sigaretten, alcohol, geld en medicijnen.

 • Hoofdstad
 • Abu Dhabi.

Beoordeling

Beoordeling

Prijzen & Beschikbaarheid

Headliner Travel maakt gebruik van cookies om je de beste gebruikerservaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van deze website ga je hiermee akkoord.